Безсмертний не хоче, щоб Ющенка і Тимошенко "розводили", бо Мороз вже "розбився"

П'ятниця, 24 червня 2005, 11:52
Віце-прем'єр з адміністративно-територіальної реформи, голова ради партії "Народний Союз Наша Україна" Роман Безсмертний вважає, що президент Віктор Ющенко має очолити виборчий список НСНУ на майбутніх парламентських виборах.

Про це заявив в інтерв'ю газеті "2000", коментуючи заяву голови Української народної партії Юрія Костенка про те, що Ющенко має скласти повноваження президента, якщо очолить список коаліції, повідомляє прес-служба партії.

"Не Юрію Івановичу, а Безсмертному Ющенко сказав: "займися створенням партії!" Тому на зустрічі з президентом я говорю: "Вікторе Андрійовичу, будьте тим, ким Ви є для цієї партії...", зазначив він.

Безсмертний наголосив, що "Ющенко – почесний голова "Народного Союзу Наша Україна", і "ніяких підстав юридичних не бути йому в списку немає".

Відповідаючи на питання про можливість входження УНП до виборчої коаліції, віце-прем’єр сказав, що "союз Ющенка і Тимошенко настільки потужний і міцний, що об нього вже розбився Мороз. Об нього може розбитися і Костенко, й інші".

Водночас Безсмертний зазначив, що йому "буде шкода, якщо об цей союз розіб'ється Литвин".

На його переконання, "спроби розводити Ющенка і Тимошенко" "погано закінчаться" – ті, хто це робить, "зазнають політичного фіаско".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування