Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалістам не сподобався Григоришин. Вони пікетуватимуть суд

П'ятниця, 24 червня 2005, 18:20
У середу, 28 червня активісти Соціалістичної партії пікетуватимуть приміщення Комунарського районного в місті Запоріжжі суду з вимогами обмежити вплив Костянтина Гришоришина на економічне життя регіону.

Про це в п’ятницю повідомила прес-служба СПУ.

Як йдеться у повідомленні, в середу у Комунарському суді Запоріжжя має відбутися судове засідання у справі за позовом нинішнього голови Запорізької облдержадміністрації Юрія Артеменка проти першого секретаря Запорізького обкому СПУ Сергія Кузменка.

Позов подано Артеменком за публікацію в запорізькій газеті "Істеблішмент", в якій Кузьменко звинуватив його в отриманні готівки від Григоришина під час парламентської виборчої кампанії 2002 року.

Артеменко балотувався у 2002 році в народні депутати України по 77-му одномандатному виборчому округу за підтримки виборчого блоку "За єдину Україну".

Григоришин є російським бізнесменом, якому належать декілька українських обленерго. Також він намагається повернути у свою власність акції футбольного клубу "Динамо".

Як відомо, на початку березня соціалісти проводили акції протесту проти кадрової політики Артеменка, зокрема проти призначення на посаду першого заступника глави обладміністрації Анатолія Головка, керівника консорціуму "Металургія", голови наглядової ради Запорізького трансформаторного заводу.

СПУ пропонувала на цю посаду кандидатуру першого секретаря облорганізації СПУ Кузьменка.


Читайте також

Тимошенко й Мороз борються в регіонах з Порошенком й Григоришиним


Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування