Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У заступника Черкаського губернатора стріляли

Субота, 25 червня 2005, 14:13
Невідомий вчинив замах на заступника голови черкаської обласної державної адміністрації Миколу Овчаренка й тяжко поранив його.

"Вистрілив з рушниці, з обрізу", повідомив журналістам голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Черевко, передають Українські новини.

Зі слів Черевка, невідомий нападник поранив Овчаренка 24 червня близько 20:20, коли той повернувся з роботи й під'їхав до власного будинку.

Черевко сказав, що нападник під'їхав на велосипеді й з відстані 7 метрів вистрілив з обрізу в Овчаренка й втік з місця події.

Потерпілий був госпіталізований у реанімацію з тяжким пораненням. За словами Черевка, зараз його стан оцінюють як тяжкий.

Губернатор також сказав, що перед тим, як стався інцидент, в облдержадміністрації до 22:00 йшла нарада щодо забезпечення правопорядку в області під час святкування Дня Конституції й на майбутніх вихідних днях, у якій брали участь заступники голови обдержадміністрації й керівники правоохоронних органів.

Черевко сказав, що про напад на Овчаренка йому повідомив син потерпілого. Ведеться слідство.

Також Черевко не пов'язує замах на Овчаренка з його колишньою бізнес-діяльністю, а також з бізнесом його родини, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Як повідомили у прес-службі Черкаської ОДА, Овчаренко залишив посаду гендиректора ЗАТ "Укрхолод" і не займався бізнесом після того, як був призначений заступником губернатора.

УМВС Черкаської області відпрацьовує версії замаху й веде пошук особи, яка скоїла напад.

Як повідомлялося, Овчаренко був призначений заступником голови Черкаської облдержадміністрації наприкінці лютого 2005 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...