Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко скасував в'язницю за мітинги і повернув "спрощенців"

Субота, 25 червня 2005, 17:26
Президент України Віктор Ющенко підписав прийнятий Верховною Радою закон про внесення змін у Кодекс про адміністративні правопорушення.

Про це повідомляє в суботу прес-служба президента, передає Інтерфакс-Україна.

Прийнятий парламентом 2 червня закон скасовує арешт за порушення встановленого порядку організації і проведення зборів мітингів, вуличних походів і демонстрацій, а також скасовує відповідальність за дрібні спекуляції.

Законом визначається нова редакція статті 51 Кодексу про адміністративні правопорушення "дрібне розкрадання чужого майна", у якій указується, що дрібним є розкрадання майна, вартість якого не перевищує трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Законом скасовується стаття, що передбачає відповідальність за дрібні спекуляції.

Крім того, законом скасовується такий вид покарання як арешт за порушення встановленого порядку організації або проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій.

Законом також посилюється відповідальність за прояв неповаги до суду. Відповідно до закону, розмір штрафу, що накладається за здійснення такого правопорушення, збільшується в два рази.

***
У суботу Віктор Ющенко підписав Закон "Про внесення внесення змін в деякі закони України ", яким відновлюється доступ до спрощеної системи оподатковування.

Як повідомляє ЛIГАБiзнесIнформна думку українського союзу промисловців і підприємців, ПППУ, вступ у силу Закону дозволить не тільки відновити можливості економічного розвитку малого і середнього бізнесу, але також відновити його довіру до влади як такої.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування