Ющенко цілував чужих наречених і пообіцяв їм житло

Неділя, 26 червня 2005, 12:25
Президент Віктор Ющенко разом з дружиною Катериною й доньками Христинкою і Софійкою привітав понад 200 молодих пар, що обручилися 24-25 червня в рамках святкування Дня молоді біля Маріїнського палацу в Києві.

Поздоровивши молодят, Ющенко підкреслив, що цією подією молоді пари створюють українську націю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Президент відзначив, що сьогодні молоді пари починають своє життя в новій країні, і пообіцяв, що молода родина ніколи не залишиться самотньою в Україні.

"Ми, нова влада, робимо все, щоб життя молодих родин з кожним днем змінювалася на краще. Для цього за 4 місяці ми зробили важливі кроки для того, щоб українська молодь почувала себе більш впевнено і самостійно", - сказав Ющенко.

Він нагадав, що вже скорочено службу в армії, в 11 разів збільшена виплата допомоги при народженні дитини, підвищена заробітна плата.

Президент також пообіцяв, що до кінця літа нова влада запропонує проект програми з будівництва житла для молодих родин.

"До кінця літа буде запропонована програма, що буде давати відповіді, як побудувати житло для молодих родин. За рахунок яких ресурсів, за рахунок яких структур", - сказав Ющенко.

Молодят також привітала дружина президента Катерина Ющенко, що побажала їм "багато радості, багатства і здоров'я, а також гідно пережити труднощі".

Президентська пара разом з молодятами випили келих шампанського "за щасливе життя на многая і благая літа, за український рушник, на який встали українські молоді пари, щоб він був завжди щасливим".

Були запущені сотні повітряних кульок кольорів українського державного прапора, а також у формі сердечок.

Після церемонії поздоровлення були розіграні дві путівки у весільну подорож, також молодим парам була надана можливість відвідати президентський Маріїнський палац з екскурсією.

Ющенко особисто поцілував кожну наречену і потиснув руку кожному нареченому з присутніх.

На церемонії також були присутні віце-прем'єр з гуманітарних і соціальних питань Микола Томенко, віце-прем'єр з адміністративної реформи Роман Безсмертний, міністр у справах молоді та спорту Юрій Павленко, київський міський голова Олександр Омельченко. Акція була організована партією "Народний союз "Наша Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування