Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кушнарьов вирішив об'єднати опозицію

Неділя, 26 червня 2005, 13:49
Партія "Нова демократія" має намір ініціювати створення широкої коаліції політичних партій і громадських організацій "Українська опозиція", однак не виключає самостійної участі в парламентських виборах 2006 року.

"Ми можемо піти на вибори з одним із блоків або навіть самостійно", - заявив лідер "Нової демократії" Євген Кушнарьов, виступаючи на першому з'їзді партії в неділю в Києві.

У проекті політичної резолюції з'їзду його учасники мають намір доручити центральному комітету ініціювати переговори з керівництвом інших опозиційних партій про можливості створення коаліції найближчим часом і провести з цією метою "круглий стіл" її потенційних учасників.

У своєму виступі Кушнарьов розкритикував нинішню владу і відзначив, що опозиція "не має права приймати принципи минулої опозиції, для якої було чим гірше, тим краще. "Ми не маємо право спокійно дивитися на те, що відбувається в країні і чекати, поки проб'є наш час", - відзначив він.

Як відзначається в проекті політичної резолюції, партія активізує розгляд проекту закону про опозицію, що уже внесений у Верховну Раду, а також ініціює проведення парламентських слухань "Влада й опозиція. Спільна відповідальність".

При участі регіональних партійних організацій у співробітництві з іншими опозиційними партіями "Нова демократія" збирається дати правову оцінку діям кандидата в президенти Віктора Ющенка і його команди в ході виборів 2004 року, за результатами якої організувати громадські слухання.

Також партія має намір організувати підготовку громадського захисту Віктора Тихонова і Євгена Кушнарьова в зв'язку з висунутими проти них обвинуваченнями в сепаратизмі з боку Генпрокуратури України.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Кушнарьов хотів "миру і стабільності", а Ющенко його "замовив"?

КУШНАРЬОВА ТЕЖ ЗВИНУВАТИЛИ ЗА СЕПАРАТИЗМ І ВЗЯЛИ НА ПОРУКИ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування