Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецька партія Ющенка передумала його сварити

Понеділок, 27 червня 2005, 15:07
У Донецьку в неділю відбулася установча конференція політичної партії "Народний союз "Наша Україна".

281 делегат конференції проголосував за створення міської організації партії, повідомляє донецька газета "Остров".

Головою міської організації НСНУ став заступник голови обласної організації партії Сергій Зікеєв.

Конференція планувала прийняти текст політичної заяви, у якій проголошувалися програмні цілі міської організації, а також її вимоги до міської влади.

Однак ініціативною групою делегатів Кольчика і Фурманюка було запропоновано прийняти текст ще і відкритого звернення до президента Віктора Ющенка.

Під час обговорення текстів у делегатів конференції виникли протиріччя по змісту заяви і звернення.

Зокрема, звернення Кольчика-Фурманюка містило абзац, у якому висловлювалося нерозуміння, "чому всупереч Вашим (президента) обіцянкам, кадри, що завжди служили кримінальному режиму, призначаються не тільки на ключові державні посади в регіоні, але й успішно просочуються за підтримкою Ваших найближчих соратників у керівні органи нашої партії...".

У результаті делегати прийняли рішення допрацювати обидва тексти, об'єднати їх в один документ, і тільки потім обнародувати.

Голова обласної організації НСНУ Антон Клименко після конференції заявив журналістам, що "делегати сьогодні зробили гідний вибір, вибрали гідного главу міської організації". "Працездатності Зікеєва можна насправді позаздрити і його любові до членів партії можна теж позаздрити", - сказав Клименко.

"Настав час закінчувати воювати, настав час закінчувати вимовляти слово революція з чотирма буквами "р". Необхідно консолідувати зусилля і працювати, насамперед, на благо міста", - сказав Клименко.

Сергій Зікеєв раніше був керівником донецького обкому партії "Солідарність".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування