Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Януковича послала Піскуну Конституцію

Понеділок, 27 червня 2005, 17:33
У Донецьку на центральній площі міста в понеділок напередодні дня Конституції пройшло кілька акцій, організованих Партією регіонів і громадською організацією "Ми".

Учасники акції "Пошли Конституцію генеральному прокурору", організованої Донецьким обкомом Партії регіонів, відправили десятки екземплярів Основного закону на адресу Генпрокуратури на ім'я її керівника Святослава Піскуна.

"Ми вважаємо, що конституційні права на Україні порушуються найгрубішим чином і нам здається, що тексту Конституції в Генеральній прокуратурі просто немає. А якщо навіть вона і є, то порошиться десь на найдальших поличках", - заявив активіст обласного відділення партії Сергій Киреєв.

Також на площі ім. Леніна пройшла акція громадської організації "Ми". "У Конституції чітко сказано, що Україна - держава унітарна, президент же є твердим противником федералізації"- заявив активіст організації "Ми" Роман Лягін.

"У тій же Конституції сказано - Україна держава позаблокова, президент же робить усе, щоб Україна стала частиною агресивного військового блоку. Ми категорично проти непослідовності, ми категорично проти гри з Основним законом України", - додав він.

Також у наметі організації "Ми" знаходиться прозора урна, у яку активісти збирають кошти, нібито, на покупку бронетранспортера. Поки вони зібрали менше 10 грн.
В цілому, у двох акціях взяли участь близько 20 чоловік, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

В той же час, Прогресивно-соціалістична партія провела в Києві акцію проти вступу України до НАТО.

Близько сотні молодих людей із гаслами "НАТО - геть із України!" пройшли від Верховної Ради, Кабінету міністрів, Секретаріату президента до Міністерства закордонних справ. Свою ходу пікетуючі завершили під посольством США в Україні.

ПСПУ закликало Україну до союзу із Росією та Білоруссю та не приєднуватися до НАТО, повідомляє "5 канал".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування