Ціни на бензин знову зростають

Середа, 29 червня 2005, 18:24
Із середи на деяких столичних АЗС відновилося зростання цін на бензин А-95.

Про це повідомляє відділ аналізу ринків компанії UPECO.

За даними компанії, мережа АЗС "Кло", яка до свят відпускала за готівку 95-й бензин за ціною 3,24 грн/л, підняла ціну на цей вид палива до 3,26 грн/л.

Так само ціни зросли й у мережі АЗС "Нафтогаз-Екойл", яка відпускає із середи найпопулярнішу марку бензину вже не по 3,20 грн/л, а по 3,22 грн/л.

Інші найбільші оператори роздрібного ринку поки утримують свої колишні ціни.

У Києві за мінімальною ціною у 3,20 грн/л у середу можна заправитися в мережах АЗС "Брсм-нафта", "Київміськнафтопродукт" і "Барс". Найдорожчий вироблений в Україні 95-й бензин коштує на АЗС компанії "Ліла" (торгує продукцією ТНК) - 3,30 грн/л.

На АЗС в інших регіонах країни ситуація поки відносно стабільна. Хоча, наприклад, у Чернівецькій області середня роздрібна ціна 95-го бензину після свят підскочила на 7 коп. за літр.

У Волинській області за цей період його ціна виросла на 2 коп/л, на 1 коп. подорожчав 95-й бензин у Криму, Житомирській, Львівській і Черкаській областях. Разом з тим, у Полтавській і Запорізькій областях його ціна знизилася на 2 і 1 коп., відповідно.

Найдорожчий бензин марки А-95 як і раніше продається на АЗС у Донецькій області. Його середня ціна в цьому регіоні складає 3,38 грн/л. Водночас у Волинській області 95-й бензин у роздрібній мережі можна придбати по 3,17 грн/л.

ЛІГАБізнесІнформ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...