Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бакая відпустили, бо він таки громадянин Росії?

Середа, 29 червня 2005, 19:10
Під час перебування у московській міліції екс-керівник державного управління справами Ігор Бакай продемонстрував свій паспорт громадянина Росії.

Про це повідомляє Центр громадських зв'язків МВС України в середу, пояснюючи обставини затримання Бакая у російській столиці.

"Близько 21 години 30 хвилин невстановлена особа принесла закордонний паспорт громадянина Російської Федерації на ім’я І.М.Бакая, виданого міністерством закордонних справ Російської Федерації", - йдеться у повідомленні.

В прес-релізі також зазначено, що Державна міграційна служба Росії заперечує факт отримання громадянином України Бакаєм російського громадянства.

МВС України направило на адресу МВС Російської Федерації листа з проханням надати пояснення за фактом затримання та безпідставного звільнення з-під варти Бакая.

Раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив, що Бакай, який перебуває у міждержавному розшуку, був затриманий 28 червня 2005 року близько 18 години.

Він пересувався на власній автомашині з державними номерними знаками Російської Федерації у супроводі двох авто з охороною.

Одна з машин, що супроводжувала Бакая, належить приватній фірмі, в іншій перебували працівники позавідомчої охорони, що підпорядковані Головному управлінню МВС Російської Федерації в місті Москва.

Громадянин Бакай був доставлений до управління внутрішніх справ "Крилатське" ГУ МВС РФ в Москві.

О 22 годині без пояснення українській стороні будь-яких причин Бакай був відпущений і у супроводі охорони поїхав до місця свого проживання у Москві.

"Українська правда"

Читайте також:

БАКАЯ ЗАТРИМАЛИ В МОСКВІ І ВІДПУСТИЛИ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування