Партія Януковича хоче на виборах більше 25%

Четвер, 30 червня 2005, 12:50
Голова політвиконкому Партії регіонів Володимир Рибак упевнений, що партія набере на виборах до парламенту не менше 25%.

Про це він сказав у інтерв'ю, розміщеному на партійному сайті.

"Я думаю, якщо розраховувати одержати менше 25% - не варто й іти на вибори. А от більше... Усе, зрозуміло, буде залежати від того, як ми зуміємо організувати виборчу кампанію, як ми зуміємо переконати людей, і, звичайно ж, як ми підемо – одні чи не одні...", - відзначив Рибак.

"Той мінімум, ті 25%, про які я сказав – це за умови, що ми будемо йти на вибори одні", - підкреслив він.

"Ще є час, і ми будемо наполегливо вчитися працювати і брати участь у виборчій кампанії в нових для себе умовах. Це дуже непросте питання. Багато чого буде, безумовно, залежати і від нашої першої п'ятірки", - відзначив також один з лідерів партії.

За словами Рибака, зараз у партії йде дискусія про те, як йти на вибори, при цьому більшість схиляється до того, щоб йти самостійно.

"Але при цьому я не виключаю (і такими повноваженнями ми голову партії Віктора Януковича наділили) вести переговори з іншими партіями. Однак відразу хочу підкреслити: того, що відбулося в 2002 році, коли ми створювали "За Єду", ми більше не допустимо...", - відзначив Рибак.

За словами Рибака, зараз йде "дуже активно" робота над програмою партії. "Ми будемо пропонувати провести другий етап нашого VII з'їзду орієнтовно у вересні. І саме на цей час ми плануємо затвердження програми, стратегії партії", - додав він.

Він також повідомив, що на сьогоднішній день до Партії регіонів входить більш 600 тисяч осіб. "Але я думаю, що процес цей не закінчився, і ми втратимо ще близько 10 тисяч членів", - відзначив Рибак.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування