Янукович пообіцяв вітатись з "наружкою" Луценка

Четвер, 30 червня 2005, 17:57
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович відкидає усі звинувачення Генпрокуратури і знає, що проти нього фабрикується нове звинувачення.

Про це він заявив під час брифінгу після засідання партії Молодь регіонів України у четвер.

"Я не скоїв сьогодні жодного злочину, по яких мене постійно запрошують на допити через ЗМІ, починаючи з Львівського архіву і до використання резервного фонду Кабінету міністрів на виплати преміальних винагород олімпійцям", - сказав він.

За його словами, "усі олімпійці отримали винагороди згідно з нормативами виплат, які сьогодні існують в усіх країнах СНД". "Зараз мені стало відомо, що готуються звинувачення. Я кажу, що це політичний тиск і переслідування", - сказав він.

Інші справи Янукович відмовився коментувати і запропонував журналістам, які цим цікавляться, "спитати про ці справи у тих, хто їх фабрикує".

На питання щодо заяви Луценка, який скаржиться, що не знає, куди нести повістку із запрошенням на допити, оскільки Януковича не можна знайти, він відповів:

"Я бачу таку закономірність, як тільки я поїхав з Києва – мене починають шукати. Я нікуди не ховаюся", - сказав він.

"Мене не треба запрошувати публічно на допити. Якщо пан Луценко не знає, де мене шукати, хай спитає свою "наружку", яка кожен день за мною ходить. Я скоро з ними вже буду здороватись, бо я їх всіх вже знаю в обличчя", - додав Янукович.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування