Червоненко показуватиме квитки на табло

Четвер, 30 червня 2005, 18:22
Міністр транспорту Євген Червоненко заявляє, що правоохоронні органи порушили кримінальну справу стосовно структур із продажу залізничних квитків.

"Проблема з квитками виділена в окрему кримінальну справу", - сказав Червоненко журналістам у четвер.

За його словами, у цій кримінальній справі фігурує український Центр обслуговування пасажирів, причому таких структур існувало дві: одна – державна, інша – приватна, засновниками якої виступали колишній директор "Південно-західної залізниці" із дружиною.

За словами Червоненка, мінтранс намагається розв’язати проблему із залізничними квитками. "Ми шукаємо, де вони уходять", - сказав міністр.

"Ми зменшили бронь для парламенту, Кабміну й адміністрації президента, попри те, що на нас тиснуть", - додав він.

Також, за його словами, вони намагаються запровадити в Києві перед касами табло з інформацією про наявні квитки, яка б транслювалася прямо з комп'ютера оператора і не фільтрувалася.

Червоненко також зазначив, що через непідвищення тарифів на пасажирські перевезення "Укрзалізниця" зазнаватиме збитків. Якщо у 2004 вони складали 1,8 млрд. грн., то у 2005 очікується 2,5 млрд.

Водночас Червоненко зазначив, що "Укрзалізниця" отримала листа від ДПАУ, де говориться, що з початку року ця структура дала податків у два рази більше, ніж уся система мінтрансу за аналогічний період минулого року.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...