Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ОБІЦЯЄ ПРОДАТИ "КРИВОРІЖСТАЛЬ" 24 ЖОВТНЯ і ігнорує психотерапію Пінчука

Четвер, 30 червня 2005, 19:50
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що підсумки нового конкурсу з продажу "Криворіжсталі" будуть підбиті 24 жовтня 2005 року.

Про це Тимошенко сказала після засідання уряду, де було прийнято розпорядження про план-графік приватизації "Криворіжсталі".

"Тут всі дати засновуються на базі законодавства. Проведення засідання конкурсної комісії, практично проведення конкурсу має бути 24 жовтня. Затвердження підсумків конкурсу буде зразу в цей же день", - сказала Тимошенко.

"Внесення плати за придбаний пакет – до 10 листопада", - додала вона.

Тимошенко сказала, що на прикладі "Криворіжсталі", яка "майже задарма була продана, ви подивитеся, яку ціну мають наші об’єкти".

На прохання прокоментувати слова Пінчука, що в новому конкурсі ніхто не братиме участь, бо справа розглядатиметься в Європейському суді з прав людини, Тимошенко відповіла: "Те, що сказав Пінчук – це психотерапія для тих, хто володів комбінатом. Я хотіла, щоби на ці заяви ми так і реагували".

"Я знаю мінімум 5 великих підприємств світу, які під час зустрічі висловили зацікавленість брати участь у новому конкурсі", - додала Тимошенко.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування