Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ПОПЕРЕДЖАЄ КЕРІВНИКА "НАФТОГАЗУ", що скоро вона дізнається всю правду

Четвер, 30 червня 2005, 20:15
Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що відповідальність за ситуацію в газовій сфері лежить на керівнику "Нафтогазу" Олексію Івченку.

"Повна відповідальність за всі процеси в "Нафтогазі" президентом покладено на керівника НАК "Нафтогаз" пана Івченка", - сказала Тимошенко на прес-конференції в четвер.

"Всі довідки, які ми отримували від "Нафтогазу", всі інформаційні повідомлення свідчать, що "Нафтогаз" і пан Івченко вважають, що ситуація переговорна і стабільна. Але на наступному засідання уряду після 1 липня ми почуємо реальний звіт і реальні документи", - додала Тимошенко.

Вона також повідомила, що проведе "достатньо системну прес-конференцію, присвячену тільки цьому питанню".

Тимошенко нагадала, що "ми заслуховували на уряді ситуацію на ринку газу і дали термін до 1 липня для врегулювання всіх проблем пану Івченку".

"Після 1 липня ми повторно будемо слухати ситуацію і будемо готувати доповідь президенту, і прийматимемо рішення, як далі працювати на газовому ринку", - сказала вона.

Тимошенко не стала відповідати на питання, чи може це завершитися відставкою Івченка з посади керівника "Нафтогазу".

Під час прес-конференції Тимошенко уникнула відповіді, а коли прес-секретар тихо нагадав ій, що таке питання прозвучало, Тимошенко так само тихо йому сказала: "Я не хочу відповідати на це".

На питання, чому так важко йдуть переговори з "Газпромом", Тимошенко сказала: "Скільки я себе пам’ятаю в системі ПЕК, "Газпром" ніколи не вів м'яких переговорів. Мені навіть здається, що зараз вони виглядають трошки м’якше, ніж 5 років тому".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування