Тимошенко кличе Ющенка сходити в парламент за пакетами

Четвер, 30 червня 2005, 22:36
Прем’єр Юлія Тимошенко прогнозує, що парламент ухвалить наступного тижня два пакети законів, необхідних для вступу до Світової організації торгівлі і для початку іпотечного будівництва житла в Україні.

"Є великий шанс, що у вівторок ми отримаємо ці два пакетних голосування", - сказала Тимошенко на прес-конференції в четвер.

"Я звернулася до президента з проханням, щоб у вівторок ми були присутні у залі Верховної Ради і підтримали це голосування", - додала Тимошенко.

Вона нагадала, що очолює робочу групу парламенту і уряду щодо законопроектів по СОТ, яка збиралася уже шість разів і "детально опрацювала кожний законопроект".

"Я не бачу розбіжностей ні з аграрним комплексом, ні з автомобілістами, ні з іншими галузевими фахівцями. Думаю, будемо пакетом голосувати", - сказала Тимошенко і додала, що такий пакет уже внесений до Верховної Ради.

"Так само узгоджений пакет шести законопроектів розвитку будівництва житла. Називається цей пакет "територія якісного життя", - сказала Тимошенко.

Під час прес-конференції Тимошенко також повідомила, що завжди буде поважно ставитися до рішень Ради національної безпеки і оборони.

"Рада нацбезпеки – це є президент країни, прем’єр-міністр, голова Верховного суду, генеральний прокурор, керівник СБУ, і таким колом потрібно вирішувати найактуальніші питання України", - сказала Тимошенко.

"Уряд завжди буде якісно виконувати рішення такого поважного кола людей", - зазначила Тимошенко.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування