Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович на вихідні ускладнив життя пошті

Понеділок, 11 липня 2005, 10:43
Понад 5 тисяч вітальних телеграм уже надійшло на адресу голови Партії регіонів Віктора Януковича, якому 9 липня виповнилося 55 років.

Про це повідомляє прес-служба Януковича.

За словами прес-служби, першими з днем народження привітали Януковича депутати фракції "Регіони України", а також парламентарі з інших фракцій.

"У суботу зранку надійшли також телеграми з різних областей України. Особливо багато – з Вінницької, Хмельницької, Донецької, Волинської, Луганської, Дніпропетровської областей, з Криму", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає прес-служба, Януковича привітали також політичні партії та громадські організації, "серед яких – партія "Вітчизна" і її лідер генерал Вілен Мартиросян, регіональні організації СДПУ(о), Народної партії, партія "Нова демократія" та її лідер Євген Кушнарьов та інші".

"Теплі слова побажань надійшли від багатьох мерів українських міст, ветеранів Великої Вітчизняної війни, творчих колективів, багатьох голів районних та обласних адміністрацій, директорів заводів та голів правління концернів, від спортсменів, від друзів з-за кордону", - йдеться у повідомленні.

Водночас прес-служба повідомляє, що "найбільше привітань надходить від пересічних громадян". Також надійшло привітання від партії "Єдіная Росія".

"Телеграми продовжують надходити", - зазначає прес-служба та наводить уривки з привітальних листів Януковичу.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування