Після Тігіпка Коновалюку не довіряють однопартійці і виходять з партії

Понеділок, 11 липня 2005, 11:11
Члени Івано-Франківської територіальної організації партії "Трудова Україна" висловили недовіру голові партії Валерію Коновалюку та вирішили об’єднатися з Республіканською партією.

Відповідне рішення було ухвалено на з’їзді територіальної організації, повідомляє "Західна інформаційна корпорація".

За словами виконуючого обов'язки голови територіальної організації партії Івана Коваля, обласний осередок, який налічує у 18 міських та районних організаціях 1003 партійця, діяв з 1 серпня 2001 року.

"Однак, після зміни лідера "Трудової України" у партії проходять процеси, які дестабілізують ситуацію. Зі зміною керівника секретаріату значна частина його працівників покинула ряди партії", - сказав він.

Як зазначає Коваль, керівництво партії порушує статутні положення, самостійно призначає керівників територіальних парторганізацій, не визнає легітимності рішень територіальних конференцій.

"Після кожного форуму линуть обіцянки, які не виконуються. Не маючи чіткої програми дій, в умовах невизначеності керівництво територіальної організації працювати не бачить можливості. Після обговорення даної ситуації, більшість членів партії прийшли до єдиної думки – вийти з рядів "Трудової України", - заявив він.

"Таким чином, повідомив Коваль, VI-а конференція територіальної організації підтримала ініціативу Кримської республіканської організації, висловивши недовіру голові "Трудової України" Коновалюку, та визнала становище в партії кризовим".

Як відомо, попереднім головою партії "Трудова Україна" був екс-голова Національного Банку та керівник передвиборчого штабу Віктора Януковича Сергій Тігіпко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News