Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Червоненко Бакаю Майбах Кірпи не продавав

Понеділок, 11 липня 2005, 11:58
Один із дванадцяти "Майбахів", які знаходяться в Україні, був перевезений у Москву, можливо, для колишнього керівника Держуправління справами Ігоря Бакая.

Про це пише газета "Грані +"

За даними газети, перевезений "Майбах" зареєстрований на тестя Бакая - Василя Козицького.

Як стало відомо редакції із джерел у ДАІ, автомобіль, зареєстрований на громадянина Козицького, пройшов у Москві відповідну реєстрацію, одержав російські номери й використовується громадянином Бакаєм.

В той же час на зикиди з боку деяких ЗМІ про те, що цією машиною є "Майбах" колишнього міністра транспорту й зв’язку Гергія Кірпи, його наступник Євген Червоненко зазначив: "Цей елітний автомобіль нікому не переданий".

При цьому він додав: "Наскільки я знаю, Бакая серед клієнтів (на покупку "Майбаха") немає, і продати його Бакаю аморально", - передає УНІАН.

Міністр нагадав, що продажем "Майбаха" займається Українська універсальна біржа. "Машина закрита в гаражі, і знаходиться під охороною, - сказав він. – Я сам її бачив тільки по телевізору".

Середня ціна машини - півмільйона доларів. Більшість цих машин виготовляються з урахуванням індивідуальних побажань майбутнього власника, аж до позолоти й інкрустації діамантами.

Бакай знаходиться в міжнародному розшуку. Нещодавно він був затриманий російськими правоохоронцями й відпущений через дві години.

Збиток, нанесений Бакаєм Україні, керівник Головного контрольно-ревізійного управління Микола Сивульський оцінив майже в один мільярд гривень ($196 мільйонів).

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування