Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Литвина вже заготували бруд, який викинуть восени

Понеділок, 11 липня 2005, 13:26
Голова Верховної Ради Володимир Литвин очікує, що восени буде оприлюднено компромат на нього.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Інтер" 10 липня.

"Ще не час. Намагалися й збиралися якісь викиди робити наприкінці цієї сесії, мабуть, передумали для того, щоб вони не втрачали своєї свіжості й актуальності, зроблять це восени, а може, пізніше", - сказав Литвин.

Він вважає, що компрометуюча інформація й стеження затребувані в політиці.
"Бруд затребуваний в українському суспільстві, всі в ньому борсаються, усі заглядають під ковдру, сьогодні зрадництво, прослуховування, стеження стали затребуваними", - сказав він.

Литвин вважає підтвердженням цього листи президента Віктора Ющенка до генерального прокурора Святослава Піскуна, голови Служби безпеки України Олександра Турчинова, міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, голови Державної податкової адміністрації Олександра Киреєва й голови Державної прикордонної служби Миколи Литвина про неприпустимість стеження за бізнесменами й політиками.

"Аргументами цього є той факт, що президент дав таке радикальне доручення правоохоронним структурам, що це неприпустимо", - сказав спікер.

Литвин також зазначив, що його заяви про те, що за ним і його родичами стежить СБУ, підтвердилися.

"Це було, і потім підтвердилося", - сказав Литвин.

Як повідомлялося, на початку липня Ющенко направив листи керівникам силових структур з нагадуванням про неприпустимість стеження за політиками й бізнесменами.

У вересні 2004 року Литвин заявив, що СБУ стежить за ним і його родичами.

Українські новини


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...