Кушнарьов змінив пріоритети, щоб не мотати строк

Понеділок, 11 липня 2005, 13:57
Колишній губернатор Харківщини, лідер партії "Нова демократія" Євген Кушнарьов заявляє про готовність взяти участь у форумі "Об’єднаймо Україну".

Так він прокоментував рішення лідера фракції СДПУ(о) Леоніда Кравчука про створення форуму громадсько-політичних сил "Об’єднаймо Україну".

"Від імені партії "Нова демократія", у відповідності до її програми та політичної резолюції першого з’їзду "До єдиної і демократичної України", заявляю про нашу готовність взяти участь в організації і діяльності форуму громадсько-політичних сил "Об’єднаймо Україну", - заявив він.

За його словами, ініціатива Кравчука "повністю відповідає ідейним засадам і політичній практиці партії "Нова демократія".

Кушнарьов також зазначив, що "політика конфронтації, яку запроваджує нинішня влада на чолі з президентом Віктором Ющенком, є згубною, бо веде до подальшого поглиблення розколу суспільства, унеможливлює спільні дії політичних сил в інтересах всього українського народу".

"Система державного управління в Україні все більше і більше набуває ознак тоталітарного режиму, національна економіка швидко рухається до занепаду, влада демонструє провальну зовнішню політику", - зазначає він.

Як відомо, до цього Кушнарьов брав участь в сіверодонецькому з'їзді, під час якого лунали заяви про те, щоб створити Південно-східну українську республіку.

В середу головне слідче управління генпрокуратури закінчило розслідування справи щодо Кушнарьова. Йому пред’явлено обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.110 Кримінального кодексу України – посягання на територіальну цілісність та недоторканість України.

"Українська правда"

Читайте також:

КУШНАРЬОВУ І ТИХОНОВУ СВІТИТЬ ПО 5 РОКІВ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування