Відомство Червоненка боротиметься з тероризмом

Понеділок, 11 липня 2005, 17:11
У міністерстві транспорту та зв’язку створено спеціальний координаційний антитерористичний центр для захисту від можливих терористичних актів.

Про це йдеться у відповідному наказі міністра транспорту та зв’язку Євгена Червоненка, повідомляє прес-служба міністерства у понеділок.

Як повідомляє прес-служба, керівником антитерористичного центру призначено заступника міністра Миколу Гордієнка.

Діяльність Центру координується з Міжвідомчою координаційною комісією антитерористичного центру СБУ.

"До 12 липня цього року координаційні антитерористичні центри та групи мають бути створені також в Укравтодорі, Державіаслужбі, Укрморрічфлоті, Укравтотрансі, Держзв’язку, Головавтотрансінспекції, Укрзалізниці, Держспецтрансслужбі (залізничні війська) та на підпорядкованих підприємствах, організаціях, установах", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає прес-служба, мінтрансзв’язку посилює заходи безпеки у транспортній галузі після низки терористичних актів, які сталися у Лондоні минулого тижня.

За словами Червоненка, "безпека людей є пріоритетом номер один. Поки підстав хвилюватись нема, але лондонський теракт це знову виклик цивілізації".

Крім того, у зв’язку з терористичними актами в Англії наказом мінтрансзв’язку передбачені невідкладні заходи щодо посилення охорони об’єктів транспортно-дорожнього комплексу та зв’язку України.

За словами прес-служби, мінтрансзв’язку удосконалить обмін інформацією зі штабом антитерористичного центру при СБУ щодо можливих терористичних загроз та прогнозування розвитку подій у транспортно-дорожньому комплексі.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування