Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не дозволить забрати в неї владу

Понеділок, 11 липня 2005, 18:09
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко запевняє, що не дозволить нікому створити паралельний центр прийняття урядових рішень.

"Я твердо можу сказати, що уряд України приймає всі необхідні рішення і набирає обертів", - сказала Тимошенко на прес-конференції, відповідаючи на питання, чи самостійний Кабмін у своїй діяльності.

Тимошенко додала, що "всі центри прийняття рішень знаходяться у президента".

"Уряд формується указами президентом, всі кадрові рішення приймаються президентом і, безумовно, програма президента і його оперативне управління є обов'язковим центром, на який покладається уряд", - зазначила Тимошенко.

При цьому вона сказала, що Кабмін "сам формує всі стратегічні, тактичні і виконавчі рішення".

"Навіть якщо комусь хочеться, щоб центр управління був інший, цього просто ніколи не буде. Уряд і я як прем’єр-міністр цього не дозволимо, які б спроби не робилися", - сказала Тимошенко.

На питання про вибори 2006 року Тимошенко заявила про необхідність створення "якнайширшої коаліції".

"Хотілося б, щоб всі політичні сили, які планують бути в спільному блоці, були щирими в своїй співпраці. Я як керівник партії "Батьківщина" абсолютно щира в такій співпраці", - сказала Тимошенко.

"Ми намагаємося сьогодні зробити роботу уряду ефективною, щоб суспільство до березня 2006 року отримало ті результати, які підтримуватиме", - зазначила прем'єр.

Коментуючи спільне звернення партії "Батьківщина", Народного Руху, Української народної партії та "Реформ і порядку" до з’їзду "Народного Союзу Наша Україна" створити спільний блок, Тимошенко сказала, що це було "привітання з’їзду, які традиційно відправляються в таких випадках".

"Ми звертаємось з проханням єднання до всіх сил, які здобули перемогу президента в 2004 році", - додала Тимошенко.

"Українська правда"

Читайте також:

Пинзеник, Костенко, Тарасюк і Тимошенко приєнуються до Ющенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування