Кравчук став для Януковича "авторитетом", і він хоче під його крило

Понеділок, 11 липня 2005, 19:04
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович підтримує ініціативу Леоніда Кравчука щодо створення громадського форуму "Об'єднаємо Україну".

"Ініціатива Леоніда Кравчука по створенню широкого громадського форуму "Об'єднаємо Україну" є надзвичайно своєчасною," - вважає Янукович, слова якого наводить прес-служба.

На його думку, тільки згуртовані дії опозиції "здатні протистояти продовженню згубного курсу нової влади на руйнування вітчизняної економіки, ускладнення взаємин з Росією й обмеження свобод українських громадян".

"Те, що ініціатором створення форуму виступив саме перший президент України, який багато зробив для її становлення як суверенної держави, зайвий раз свідчить про те, що обстановка в країні дійсно тривожна", - вважає Янукович.

"Я вірю, що особистий авторитет Леоніда Макаровича, а також готовність всіх конструктивних сил, у тому числі й нашої партії, працювати на консолідацію суспільства й поліпшення життя людей, дозволять виправити створену ситуацію", - підкреслив він.

Раніше Янукович брав участь у сіверодонецькому з'їзді, де пропонувалося створити Південно-східну українську автономну республіку.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування