Колесникову знайшли справу головного свідка в його справі

Вівторок, 12 липня 2005, 10:59
Матеріали кримінальної справи про замах на екс-директора ТЦ "Білий лебідь" Бориса Пенчука, який нібито мав місце, знайшлися і були направлені до Генеральної прокуратури України.

Про це заявив на прес-конференції в Донецьку прокурор Донецької області, заступник генпрокурора Олексій Баганець.

"Звернення таке було, тобто, доручення Генеральної прокуратури, щоб ми знайшли такі матеріали... Спочатку були такі дані про те, що такі матеріали нібито пропали, але, наскільки мені відомо, потім мені заступник доповідав, що такі матеріали знайшлися, і вони були направлені до Генеральної прокуратури", - сказав він.

Раніше голова Донецької обласної ради Борис Колесников у ході досудового слідства вимагав долучити справу про замах на Пенчука за 1999 рік, який нібито мав місце. Ця справа раптово зникла під час переїзду між РОВД Калінінського району Донецька і прокуратурою Ворошилівського району міста.

Після цього прокуратура Донецької області почала службове розслідування за фактом втрати кримінальної справи про особливо злісне хуліганство щодо Пенчука, який є основним свідком у справі Колесникова.

Як відомо, у листопаді 1999 року невстановленою особою щодо Пенчука було вчинено злісне хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї. Злочинець з місця події зник.

У лютому 2001 року справу про хуліганство щодо Пенчука було направлено до прокуратури Ворошилівського району Донецька. Однак, відповідно до даних канцелярії, дана кримінальна справа до прокуратури району не надійшла.

"Інтерфакс-Україна"


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News