Порушено кримінальну справу проти мера Запоріжжя

Вівторок, 12 липня 2005, 11:54
У понеділок прокуратура Запорізької області порушила кримінальну справу щодо мера Запоріжжя Євгена Карташова за зловживання владою й службовим становищем.

Про це повідомив на брифінгу голова Державної адміністрації Запорізької області Юрій Артеменко, передають Українські новини.

За його словами, справу порушено за матеріалами Управління з боротьби з економічними злочинами Управління міністерства внутрішніх справ у Запорізькій області.

Артеменко повідомив, що Карташов обвинувачується в тому, що своїм розпорядженням він незаконно направив кошти міського бюджету козацькій організації "Козацьке військо запорозьке низове" у вигляді оплати послуг охорони.

Справа порушена за ознаками статті 364 частина 1 (зловживання владою або службовим становищем).

Зі слів губернатора, зараз Карташов перебуває у відпустці за кордоном. "По прибутті йому висунуть обвинувачення", - сказав Артеменко.

Як повідомлялося, у травні прокуратура Ленінського району Запоріжжя порушила кримінальну справу щодо отамана Козацького війська запорозького низового (КВЗН) Олександра Панченка за обвинуваченням у присвоєнні 27 тис. гривень.

Читайте також:

Мер Запоріжжя перетворився з "пахана" на корупціонера

Ющенко назвав мера Запоріжжя "паханом"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування