ЗАСУХА ЗНИК. Його дружина готова стати кілером

Вівторок, 12 липня 2005, 17:38
Народний депутат Тетяна Засуха заявляє, що її чоловіка, колишнього голову Київської облдержадміністрації Анатолія Засуху збиралися вбити.

"Я знаю, вони хотіли просто вбити мого чоловіка, як убили Кірпу й Кравченка. Але їм перешкодила стіна, жива стіна моїх односільчан. І приватна охорона", - заявила депутат.

Засуха підкреслила: "Ще раз повторюю - хотіли вбити, і не менше", передає Інтерфакс-Україна.

На питання журналістів про те, хто хоче вбити Засуху, вона сказала: "Якби знала, хто хоче вбити мого чоловіка, я б уже їх убила".

Засуха також заявила, що не знає, де зараз перебуває її чоловік. "Я сьогодні сама шукаю свого чоловіка", - сказала вона, додавши, що востаннє бачила його 8 липня.

"Я сама не знаю, що з ним сьогодні... Я питаю в пана Луценка (міністр внутрішніх справ Юрій Луценко): Де мій чоловік?", - сказала Засуха.

Вона також повідомила, що змушена була відправити свою дочку з будинку, і ховає її. Крім того, вона заборонила своєму сину дзвонити. "Щоб вони не довідалися, де він", - сказала Засуха.

Вона також заявила, що як депутат вимагає від міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка залишити свою посаду. "Я не дам знущатися зі своєї родини, я захищу її", - сказала Засуха.

Раніше вона заявляла, що в минулий вівторок у село Ковалівка Васильківського району Київської області прибув загін спецназу в повному бойовому екіпіруванні. Оскільки Засухи не було в будинку, бійці залишили село.

Пізніше в облуправлінні по боротьбі з економічною злочинністю в Київській області повідомили, що спецназу доручили доставити повістку екс-голові Київської обладміністрації.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко думає, що історія, викладена Засухою про "теракт", який нібито планувався щодо неї, мотивована лише тим, що її чоловік проходить підозрюваним по 2 кримінальним справам і ховається від слідства.

У квітні прес-служба МВС повідомила, що Засуха викликався в міліцію для надання пояснень за фактом незаконного використання протягом двох років автомобілів престижних марок, що належать ГУ МВС у Київській області.

Засуха з 1996 року до січня поточного обіймав посаду глави Київської обласної держадміністрації.

Екс-міністр транспорту Георгій Кірпа був знайдений мертвим 26 грудня 2004 року, правоохоронці заявляють, що це самогубство. Екс-глава МВС Юрій Кравченко, який також був знайдений мертвим із двома пострілами в голову на своїй дачі, за твердженням Генпрокуратури, також покінчив із собою.


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування