Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герой шпигунського скандалу обіцяє Смешку проблеми

Вівторок, 12 липня 2005, 21:45
Екс-офіцер безпеки посольства України у Берліні, генерал СБУ Валерій Кравченко не виключає позову до екс-голови спецслужби Ігоря Смешка.

Так Кравченко заявив у вівторок в вечері в ефірі "5 каналу", коментуючи заяви Смешка про те, що Кравченко в 2004 році робив свої викривальні заяви, керуючись меркантильними інтересами.

Як відомо, Кравченко заявив, що керівництво СБУ наказувало йому стежити за українськими політиками за кордоном і запобігати появи журналістських матеріалів у німецьких ЗМІ, які могли кинути тінь на Україну.

"Я можу тепер, коли він заявив, що у мене були меркантильні інтереси, я можу подати до суду", - сказав Кравченко і на уточнююче питання відповів: "Я пораджуся з адвокатом, і можливо, зроблю це".

Кравченко розповів, що в червні було закрито кримінальну справу щодо нього за відсутністю складу злочину, зараз він знаходиться у розпорядженні СБУ та чекає на рішення голови Олександра Турчинова.

Він також зазначив, що повернення до СБУ "входить в його плани". Ха його словами, зараз він живе на гроші, які отримує від СБУ.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування