Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКО ВИКЛИКАЄ АХМЕТОВА ЗА ПОСТРІЛИ. АЛЕ ВІН НІЧОГО НЕ ЗНАЄ

Середа, 13 липня 2005, 10:33
На сьогоднішній день ніяких офіційних документів від правоохоронних органів бізнесмен і президент клубу "Шахтар" Ринат Ахметов не одержував.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Ахметова.

Як йдеться у повідомленні, "сьогоднішній витік інформації є проявом тенденції безвідповідального використання недостовірних відомостей, висунення безгрунтовних обвинувачень. Абсолютно очевидно, що у когось є твердий намір зруйнувати репутацію пана Ахметова".

Прес-служба пообіцяла надати відповідний коментар, як тільки якісь документи від правоохоронних органів надійдуть до Ахметова.

Як відомо, у середу Департамент зв’язків з громадськістю МВС повідомило, що міністерство запрошує Ахметова для надання пояснень.

Ахметову передане письмове запрошення прибути 18 липня об 11 годині до Департаменту карного розшуку МВС України для надання пояснень щодо матеріалів перевірки події, яка мала місце в місті Донецьку.

Про яку подію йдеться, МВС не пояснює.

У той же час джерела "Української правди" у міністерстві повідомили, що Ахметова запрошують у зв'язку з подіями кінця 1980 років – стрілянини з вогнепальної зброї в кримінального авторитета Боцмана, яку вчинив Ахметов.

Боцман дивом залишився живий і переїхав до Москви.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування