Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича прирівняли до Гітлера

Середа, 13 липня 2005, 12:42
Продажі комп’ютерної гри "Операція "Галичина", суть якої в захопленні російським спецназом західноукраїнських міст, суттєво зросли протягом останніх двох днів.

Про це повідомив менеджер компанії NeoGame Євгеній Михайлок, передає "Львівська газета".

"Хтось почав дурну кампанію, бо це нібито зачепило чиїсь почуття. В результаті протягом двох днів гра сягнула космічних результатів за продажем, хоча з’явилася лише близько двох тижнів тому", – сказав він.

Він також зазначив, що гра показує, що могло б бути в Україні, якби вибори в ній закінчилися інакше.

"У фантаста Ф. Діка є роман "Людина у високому замку", де описано історію людства після перемоги Гітлера у ІІ світовій війні. Але ніхто не назвав це пропагандою фашизму", – проводить аналогії Михайлок.

В той же час, як повідомляє газета, на сайті neogame.com.ua у вівторок було змінено анотацію до гри. Компанія наче виправдовується й виправдовує авторів гри:

"Гру створено на тему того, що було б з Україною, якби, не дай Бог, вибори завершились по-іншому. Схожий сюжет можна знайти у фантастичних романах Ф. Діка, в нього фашисти перемогли у війні та правлять світом".

На питання, хто є розробником гри, Михайлок зазначив, що це "якась московська компанія", проте називати цю компанію йому заборонили.

Читайте також:

Віртуальний російський спецназ після виборів-2008 почав війну в Галичині


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування