Лукашенко завадив Симоненку подебатувати з Тимошенко

Середа, 13 липня 2005, 15:18
Лідер Комуністичної партії Петро Симоненко пропонує керівництву центральних телеканалів організувати серію теледискусій із проблем приєднання України до Світової організації торгівлі.

Так він відреагував на пропозицію прем'єра Юлії Тимошенко, яка після зриву комуністами декількох голосувань по СОТ запросила Симоненка на дебати з цього приводу в прямому ефірі.

За словами Симоненка, прийняттю будь-яких стратегічних для країни рішень повинні передувати широкі наукові дискусії.

"Ще раз хочу підкреслити, що ми виступаємо не проти приєднання до СОТ, а категорично неприйнятних запропонованих владою згубних для української економіки і сільського господарства, принизливих для наших громадян і держави умов приєднання до СОТ", - зазначив Симоненко.

Однак, за його словами, замість "публічного, відкритого і демократичного рішення життєвоважливого питання президент і уряд навмисно, у корисливих інтересах окремих бізнес-груп, пішли на змову з низкою закордонних урядів, транснаціональних корпорацій і українських компрадорських фінансово-промислових кланів".

Симоненко відзначив, що ще 8 липня в прямому ефірі радіо "Ера", дав згоду на теледебати з Тимошенко.

"Закордонні візити і зустрічі з керівництвом Китаю і президентом Бєларусі Лукашенком не дозволили дотепер організувати такі теледебати в прямому ефірі. Однак упевнений, що наші прес-служби погодять терміни і деталі проведення дискусії", - відзначив лідер КПУ.

"Українська правда"

Тимошенко кличе в телевізор комуністів, які тягають мішки не тільки з цукром


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування