Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Ющенка не вірить у його ідею через метеликів

Середа, 13 липня 2005, 16:48
Заступник голови ради партії "Народний союз Наша Україна" Микола Мартиненко сумнівається у створенні стабільної парламентської більшості до парламентських виборів у 2006 році.

Про це повідомили у середу в прес-службі НСНУ, передають "Новини-Україна".

"У мене викликає сумнів можливість створення до виборів 2006 року стабільної парламентської більшості - саме через наближення виборчої кампанії, яка багатьох позбавляє здорового глузду", - сказав Мартиненко.

На його думку, "парламентську трибуну все більше будуть перетворювати в агітаційний майданчик для виголошення пропагандистських гасел, наростатиме напруга в сесійному залі, з'являтиметься все більше популістських законопроектів-"метеликів".

Мартиненко порадив урядові "не вибудовувати формалізовану більшість у парламенті, а готувати якісні законопроекти і працювати з усіма фракціями і групами Верховної Ради для їхнього якнайшвидшого прийняття".

Водночас він заявив про готовність фракції "Наша Україна" "взяти участь у консультаціях за участю всіх конструктивно налаштованих фракцій і груп Верховної Ради, керівництва уряду, щоб виробити позиції і методи, які забезпечують плідну і безперебійну роботу вищого законодавчого органу України, його ефективну взаємодію з Кабміном".

Як відомо, президент Віктор Ющенко заявив, що вважає за потрібне формування з 1 вересня у Верховній Раді парламентської більшості.

Читайте також:

Ющенко хоче більшість до 1 вересня



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...