Прихильники Януковича вирішили, що Ющенко хоче повернути Кучму

Середа, 13 липня 2005, 17:07
Голови регіональних відділень Партії регіонів, стверджують, що заяви про підробку документів щодо зняття судимостей з їхнього лідера Віктора Януковича, є політичним замовленням.

Про це йдеться у заяві, текст якої оприлюднила прес-служба Януковича.

В заяві стверджується, що "з часу судимостей юного Януковича минуло вже стільки років, що за усіма законами – і радянськими, і сучасними – їх погашення давно відбулося, причому автоматично".

"Ми вважаємо, що такі вчинки прокуратури можна розцінювати не тільки як політичне замовлення, але й цинічну провокацію, єдина мета яких – вилучення усіма можливими засобами з виборчого процесу найбільш впливової, а значить, найбільш загрозливої для нового владного режиму, політичної фігури – Віктора Януковича", - йдеться у повідомленні.

"Хоча, можливо, насправді метою силовиків є спроба довести, що президентські вибори були незаконними, якщо в них брав участь "судимий" кандидат? Може, їм хочеться скасувати результати виборів в цілому в Україні і повернути Кучму на Банкову?" – зазначається в документі.

"Ми залишаємо за собою право захищатись усіма законними засобами від впроваджуваної "помаранчевою владою" політики ненависті, у крайньому випадку звернувшись за допомогою та підтримкою до народу", - зазначається в документі.

У своїй заяві вони також закликали "всіх небайдужих" об'єднатися навколо Віктора Януковича і захистити країну від політики "помаранчевого свавілля".

"Єднаймося, якщо не хочемо допустити тиранії у рідній країні! Адже завтра може бути пізно… Сьогоднішній соціально-економічний стан в державі вимагає не пошуку ворогів, а негайного виправлення помилок нової влади", - йдеться у заяві.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News