Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко поговорить про вступ у більшість з СДПУ(о), комуністами і з усіма-усіма-усіма

Середа, 13 липня 2005, 17:18
Прем'єр Юлія Тимошенко збирається провести переговори про створення парламентської більшості з усіма фракція Верховної Ради.

"Ми будемо вести переговори з усіма фракціями без виключення, а створювати більшість мусить сам парламент", - сказала Тимошенко на прес-конференції в середу.

За її словами, переговори мають стосуватися того, "які плани має уряд, і наскільки вони всі співпадають з баченням окремих фракцій".

Тимошенко запевнила, що "процес переговорів буде абсолютно толерантний, з повагою один до одного" і без будь-яких винятків.

Вона пояснила, що "без сумніву, щоб ефективно розвивалась робота влади, треба мати повну і тактичну, і стратегічну консолідацію президента, уряду і парламенту".

Тимошенко також підкреслила, що більшість має бути "парламентською". "Бо не вірно формулювати, що більшість урядова, чи президентська. Це мусить бути парламентська більшість, яка займатиметься не політиканством, а формуватиме політику в державі".

На питання, чи піде вона у середу ввечері на погоджувальну раду в парламенті, яку терміново скликав спікер Володимир Литвин, Тимошенко відповіла: "Ми не запрошені. Але ж наскільки пожвавився процес!"

Говорячи це, Тимошенко засміялась.

Як відомо, у середу зранку на засіданні кабміну Тимошенко зачитала заяву уряду про причетність керівництва Верховної Ради до блокування урядових ініціатив та про необхідність створення парламентської більшості.

"Українська правда"

Читайте також:

ТИМОШЕНКО ЗВИНУВАТИЛА ЛИТВИНА В "САБОТАЖІ" І СТВОРЮЄ БІЛЬШІСТЬ

ЮЩЕНКО ХОЧЕ БІЛЬШІСТЬ ДО 1 ВЕРЕСНЯ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування