Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ЗАСПОКОЮЄ ТОМЕНКА, ЩО ЙОГО НЕ ЗВІЛЬНЯТЬ, ПОПРИ "ТОНКІ НИТОЧКИ"

Середа, 13 липня 2005, 17:32
Прем’єр Юлія Тимошенко поки не бачить підстав для звільнення жодного з міністрів свого уряду.

Про це Тимошенко сказала, коментуючи повідомлення віце-прем’єра Миколи Томенка про можливу підготовку його відставки та деяких міністрів.

"Я не знаю ні про які зміни в складі уряду. Ви знаєте, що прем’єр має робити подання на звільнення. Ніяких таких подань я не робила", - сказала Тимошенко.

За її словами, "з кожним днем уряд працює все більш злагоджено".

На питання, чи допрацює цей склад уряду до парламентських виборів, Тимошенко сказала: "Це остання справа – міняти кадри, коли не даш людині попрацювати і дати результат. Повірте, що п’ять місяців – це не той термін, щоб сказати, чи хтось справляється, чи ні".

"Сьогодні іде колосальна розчистка всього того, перепрошую, напрацьованого матеріалу, який залишили нам. Це дуже серйозна робота! Ви навіть собі не уявляєте, скільки залишилося бруду і корумпованого лобізму, відсутність будь-яких запасів", - сказала Тимошенко.

"Все воно трималося на тонких ниточках і виглядало зовсім не привабливо. Проходять певні ломки поганих систем, і це відчутно для багатьох учасників процесу", - зазначила вона.

На питання, чи може Ющенко, як і Кучма, в порушення Конституції звільнити когось з міністрів без подання Тимошенко, вона сказала: "Я переконана, Віктор Андрійович дотримувався і буде дотримуватися Конституції".

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...