Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛИТВИН ВВАЖАЄ ТИМОШЕНКО БЕЗПАРДОННОЮ, А СПУ НАТЯКАЄ НА ВІДСТАВКУ

Середа, 13 липня 2005, 19:42
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин вважає "безпардонною" заяву Кабміну, якою звинувачено парламент в провалі необхідних законів.

"Заява чи то уряду, чи то від імені уряду, на мій погляд, має безпардонний характер", - сказав Литвин, відкриваючи термінове засідання погоджувальної ради керівників фракцій парламенту.

Литвин сказав, що, можливо, його перша реакція є "надто емоційною", тому він запропонував представникам фракцій обговорити ситуацію.

Литвин також звернув увагу, що така заява уряду з'явилася, коли президента не було в країні, а сам спікер "був за межами Києва". Спікер пояснив, що він і так у четвер збирався у Київ на зустріч з президентом Хорватії.

Як відомо, Литвин у середу терміново повернувся з Криму, де знаходився у відпустці, хоча парламент ще працює цей тиждень в округах.

Першим взяв слово на погоджувальній раді соціаліст Іван Бокий, який сказав, що виступає з узгодженою позицією фракції. "У жодній демократичній державі прем’єр після такої заяви не залишався б на місці, а пішов у відставку", - сказав Бокий.

Він додав, що вважає заяву Тимошенко спробою "перекласти проблему з хворої голови на здорову", а також проявом "хамства".

"Якщо уряд робить такі заяви щодо парламенту, то незрозуміло, де курка, а де яйце", - зазначив Бокий.

"Українська правда"

Читайте також:

ТИМОШЕНКО ЗВИНУВАТИЛА ЛИТВИНА В "САБОТАЖІ" І СТВОРЮЄ БІЛЬШІСТЬ

ЮЩЕНКО ХОЧЕ БІЛЬШІСТЬ ДО 1 ВЕРЕСНЯ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...