Омельченко заборонить палити у Києві

Четвер, 14 липня 2005, 10:31
Київська міська державна адміністрація вирішила обмежити куріння в громадських місцях міста.

Про це повідомила прес-служба Київміськадміністрації з посиланням на розпорядження адміністрації "Про заходи щодо обмеження тютюнокуріння в місті Києві".

Адміністрація міста доручила адміністраціям районів розмістити в підземних переходах інформацію про обмеження куріння й заборонні знаки в підземних переходах й інших місцях скупчення людей.

У міських школах будуть проводитися батьківські збори, присвячені боротьбі з курінням.

Головне управління освіти Київміськадміністрації буде підтримувати роботу установ й організацій, а також благодійних фондів з боротьби з курінням, а також алкоголізмом, наркоманією й СНІДом.

Це ж управління буде розміщувати в місті, транспорті та в підземних переходах соціальну рекламу з пропаганди здорового способу життя.

Київміськадміністрація обіцяє також активізувати роботу з обмеження куріння серед молоді в громадських місцях, зокрема, у підземних переходах.

27-28 жовтня в Київській міськадміністрації пройде міська міжвідомча науково-практична конференція "Сучасні технології збереження й зміцнення здоров'я здорових".

На цій конференції фахівці зможуть обмінятися досвідом формування здорового способу життя.

Прес-служба зазначає, що це розпорядження підписане мером Києва Олександром Омельченком, щоб зберегти здоров'я киян, зменшивши шкідливий вплив на них тютюнового диму.

Як відомо, Верховна Рада має намір посилити боротьбу з курінням.

У квітні Рада прийняла в першому читанні законопроект "Про попередження споживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення".

"Українські новини"


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування