Луценко запрошує Ахметова "на каву" за "кримінальний епізод"?

Четвер, 14 липня 2005, 12:13
Керівник Департаменту карного розшуку Василь Паскал заперечує, що президента клубу "Шахтар" бізнесмена Рината Ахметова запрошують до МВС у зв'язку зі стріляниною з вогнепальної зброї в кримінального авторитета Боцмана в кінці 80-х років.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"Інтернет помиляється. Це неправильно", - сказав Паскал, коментуючи версію, що Ахметова запрошують за фактом замаху на Боцмана.

"Дочекаємося 18 числа, і все довідаємося", - додав він.

За словами Паскала, Ахметова запрошують "по конкретному кримінальному епізоді". "Але якому саме, я не маю права говорити", - сказав він.

У той же час заступник керівника Департаменту зв'язків з громадськістю МВС Олег Венжик сказав "Сегодня", що Ахметову передали не повістку, а запрошення.

"Була би повістка — інша справа. А так з ним хочуть поспілкуватися, з'ясувати якісь обставини. У нашому повідомленні говориться: для надання пояснень. Пояснення — не свідчення".

На питання, у якій якості викликають Ахметова — свідка або підозрюваного, Венжик відповів: "Не свідка і не підозрюваного. Можливо, з ним просто хочуть випити чаю або кави..."

Як відомо, у середу Департамент зв'язків з громадськістю МВС повідомив, що міністерство запрошує Ахметова для надання пояснень.

У свою чергу прес-служба Ахметова повідомила, що "жодних офіційних документів від правоохоронних органів" Ахметов не одержував.

Читайте також:

Луценко викликає Ахметова за стрілянину. Але він нічого не знає


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News