Партія Ющенка засудила Литвина і Тимошенко. Хоча їхній Зварич готував заяву уряду

Четвер, 14 липня 2005, 13:34
Президія ради партії "Народний Союз Наша Україна" вважає неприпустимим взаємні персональні звинувачення, які дозволили собі Кабінет міністрів та керівництво Верховної Ради.

На їх думку, це не сприяє консолідації нової владної команди та може призвести до дестабілізації суспільно-політичної ситуації в державі, повідомляє прес-служба партії.

"Ми переконані, що всі органи влади мають виконувати свої повноваження виключно у межах і спосіб, передбачений Конституцією. Політична складова в оцінці тих чи інших подій в державі це, насамперед, прерогатива глави держави та парламенту", - говориться в заяві.

Натомість, на думку партії, Кабінет міністрів зобов’язаний зосередитися на діяльності по виконанню програми президента, вирішенні тих проблем, які стоять перед українським суспільством.

"Саме за цими критеріями громадяни будуть оцінювати його ефективність та дієвість. Натомість, парламент повинен на законодавчому рівні забезпечувати виконання програми президента, підтриманої українським народом", - говориться в заяві НСНУ.

Водночас, як зізнався один з членів "Народного Союзу Наша Україна" міністр юстиції Роман Зварич, він кілька днів брав участь у підготовці цієї різкої заяви Кабміну.

Зварич наголосив журналістам, що заява – "це оцінка уряду". "Ми цей документ готували два дні", - сказав міністр юстиції. На уточнення, чим брав він у цьому участь, Зварич сказав: "Звичайно".

Українська правда

Читайте также:

ТИМОШЕНКО ЗВИНУВАТИЛА ЛИТВИНА В "САБОТАЖІ" І СТВОРЮЄ БІЛЬШІСТЬ

ЮЩЕНКО ЗАСПОКОЇВ ЛИТВИНА, ЩО ТИМОШЕНКО – ЙОГО ДИТИНА

Тимошенко має забрати свій "грубий наїзд", а наступною "невісткою" стане Ющенко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування