Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецьк вилетіла група силовиків для пошуку компромату на Колесникова

Четвер, 14 липня 2005, 14:58
Адвокати глави Донецької облради Бориса Колесникова заявляють, що в Донецьк відправлені "силовики для подальшої фальсифікації справи" їх підзахисного.

"Нам відомо, що для подальшої фальсифікації справи Колесникова в Донецьк у терміновому порядку вилетіла ціла група силовиків", - говориться в заяві адвокатів Колесникова, текст якої поширила прес-служба Донецької облради.

У повідомленні також говориться, що незважаючи на одержання 13 липня слідством всіх "доказів невинуватості Бориса Колесникова", Генеральна прокуратура продовжує тримати Колесникова за ґратами.

"Правоохоронці щодо нього обрали тактику бездіяльності: прокуратура зовсім не займається перевіркою тих фактів, які ми їм надали, не допитує наклепників і шахраїв Пенчуків, не поновлює розслідування, не притягає до відповідальності тих, хто сфабрикував справу проти Колесникова", - йдеться в повідомленні.

"Всі працівники Генпрокуратури зараз зайняті тільки одним - видумують як їхньому начальникові Святославу Піскуну "виправдатися" перед президентом України", - вважають адвокати.

На їхню думку, слідчі "гарячково фантазують на тему - що ще зробити, щоб Колесников продовжував сидіти".

Адвокати також вимагають "негайного звільнення" Колесникова з-під варти, поновлення слідства, притягнення до кримінальної відповідальності "фальсифікаторів справи Колесникова" й невідкладної відставки генпрокурора Святослава Піскуна і його заступника Віктора Шокіна.

Раніше в середу були обнародувані нібито валютні рахунки Бориса Пенчука, на яких "були знайдені ті гроші, які Борис Колесников чесно заплатив їм за куплені акції торгового центра" "Білий лебідь".

"Українська правда"

Читайте також:

Колесников знайшов "незаперечні докази" своєї невинності


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування