Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко просить не лити воду на млин і не виносити сміття

Четвер, 14 липня 2005, 15:53
Заява прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з критикою парламенту не може бути початком кампанії по її відставці або відставці керівництва парламенту.

"Це не може бути початком кампанії по відставці ні Юлії Тимошенко, ні Володимира Литвина, ні будь-кого ще", - сказав секретар РНБО Петро Порошенко на прес-конференції у четвер.

Появу таких заяв Порошенко відніс на рахунок довгого перебування в опозиції, коли всі конфлікти виносилися на публіку.

Він висловив сподівання, що "усім вистачить здорового глузду, щоб сісти й погодити механізми прийняття рішень, щоб не виносити сміття з хати на публічний рівень".

На думку Порошенка, подібні заяви шкодять державі, а подальше обговорення їх публічно деякими політиками "ллє воду на млин не в нашу користь".

"Будь-яке протистояння послабляє усіх без винятку - і уряд, і Верховну Раду, і президента", - відзначив Порошенко, додавши, що за його переконанням, "команда, що брала спільні зобов'язання перед українським народом і перемагала на Майдані, повинна діяти разом ".

Секретар РНБО також повідомив, що ситуація, пов'язана із заявою Кабміну, обговорювалася на президії "Народного союзу Наша Україна" у середу. "Я повністю розділяю її позицію", - сказав Порошенко, зазначивши, що президія партії вважає "неприпустимими взаємні персональні обвинувачення і політичні оцінки".

Щодо перспектив створення більшості, то Порошенко підтримав прагнення президента, щоб більшість була до 1 вересня, але додав, що він "реаліст" у цьому питанні і сумнівається, що цей процес буде легким.

"Українська правда"

Читайте також:

ЛИТВИН ВВАЖАЄ ТИМОШЕНКО БЕЗПАРДОННОЮ, А СПУ НАТЯКАЄ НА ВІДСТАВКУ

ТИМОШЕНКО ЗВИНУВАТИЛА ЛИТВИНА В "САБОТАЖІ" І СТВОРЮЄ БІЛЬШІСТЬ

ЮЩЕНКО ХОЧЕ БІЛЬШІСТЬ ДО 1 ВЕРЕСНЯ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування