Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко сказав, кого щохвилини мають захищати податківці

Четвер, 14 липня 2005, 18:46
Президент Віктор Ющенко вважає, що за півроку роботи Державній податковій адміністрації не вдалося порозумітися з представниками бізнесу і змінити в кращий бік свою репутацію.

Про це Ющенко заявив у четвер на розширеній нараді з керівниками регіональних ДПА.

За словами президента, податкова система, як і раніше, залишається "найбільш проблемною галуззю".

При цьому Ющенко зазначив, що на сьогодні важко проаналізувати, наскільки змінилася робота податкової інспекції з призначенням нового керівництва.

За його словами, зараз немає серйозних причин стверджувати, що це вже "не та система, яка була створена і яка поставила на коліна підприємства і мільйони людей".

"Таке враження, що ДПА, як і раніше, насильно стягує податки", - сказав Ющенко.

Президент вважає, що за півроку роботи податкова "все ще не подала руку бізнесу". На його думку, нове керівництво як центрального апарату податкової, так і обласних ДПА, має забезпечити умови для комфортного існування бізнесу.

"Відтепер кожна хвилина вашого часу має бути спрямована на захист бізнесу", - сказав Ющенко, звертаючись до керівного складу ДПА.

Президент також зазначив, що на сьогодні в Україні все ще існує маса проблем для інвесторів. Зокрема, проблемними питаннями залишаються реєстрація підприємницької діяльності, купівля земельних ділянок і, не в останню чергу, відносини з ДПА.

Ющенко переконаний, що ДПА повинна проводити діалог із представниками українського бізнесу в процесі розв'язання проблем, які виникають перед підприємцями при здійснення ними своїй діяльності.

УНІАН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування