Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи живуть на гроші "пірата" Масола?

П'ятниця, 15 липня 2005, 11:09
Віце-прем'єр Олег Рибачук вважає, що Компартія спонсорується підприємством колишнього прем'єр-міністра України, який випускає "піратську продукцію".

Таку думку він висловив на прямій лінії в "Комсомольській правді в Україні".

"У парламенті всі знають, що це син Масола. Він не єдиний. Кажуть, що саме його структура регулярно спонсорує Компартію. Тому комуністи намертво захищають інтереси національного пірата", - відзначив Рибачук.

"Я хочу підкреслити, що комуністи ніколи не будуть відстоювати державні інтереси України з тим запалом, який вони виявили під час обговорення законів, необхідних для вступу країни до Світової організації торгівлі", - додав він.

Коментуючи події минулого тижня в парламенті, Рибачук відзначив, що в нього це викликало подив.

"Я, будучи депутатом, не бився жодного разу. Коли народні обранці нещодавно тягали один одного за чуби, я сидів поруч з Луценком і жартома говорив: "Юра, невже в парламенті хтось може себе так поводити?", згадуючи при цьому події піврічної давнини. Те, що зараз діється в парламенті, просто пародія на те протистояння", - відзначив він.

"Тоді ми відстоювали не вузькокланові інтереси, а спроби зміни Конституції. Це була запекла боротьба меншості проти безжалісної державної машини. Зараз спікер строго за регламентом ставить питання на голосування, а комуністам це не подобається", - відзначив віце-прем'єр.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування