Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКО КЛИЧЕ АХМЕТОВА ЧОТИРМА ТЕЛЕГРАМАМИ. Ахметов підтверджує

П'ятниця, 15 липня 2005, 12:32
Прес-служба Рината Ахметова підтверджує одержання бізнесменом запрошення з'явитися до Міністерства внутрішніх справ для бесіди.

У прес-службі відзначили, що раніше жодних офіційних документів з МВС не надходило, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Прес-служба також утримується від будь-який інших коментарів.

Раніше МВС повідомляло, що відправило повторно телеграми на адресу Ахметова з повторним запрошенням з’явитися 18 липня 2005 року до Департаменту карного розшуку МВС України.

Про це повідомляє "Обком" з посиланням на Департамент зв’язків з громадськістю МВС.

МВС заперечувало заяву прес-служби компанії System Capital Management, яка є підконтрольною Ахметову, де заперечувалася передача згаданому громадянину запрошення до МВС.

"Повідомлення згаданої прес-служби не відповідає дійсності, оскільки письмове запрошення було передано поштою, факсом та електронною поштою на адреси фірм, підконтрольних Ахметову Р.Л. Це - фірма "СКМ" (м. Донецьк-00, вул. Постишева,117), ФК "Шахтар" (м. Донецьк, вул. Артема, 86а), ТОВ "Емброл", офіс №2 (м. Донецьк-59, пр-т Ілліча, 108)", - зазначає Департамент.

Аналогічні запрошення МВС надіслало за місцем проживання Ахметова в Донецьку - вул. Ударна, 16 та вул. Миргородська, 78.

Крім того, у п’ятницю за всіма згаданими адресами було направлено телеграми, де повторюється запрошення Ахметову з’явитися 18 липня 2005 року до Департаменту карного розшуку МВС України (копії квитанцій, що свідчать про їх доправлення адресату, додаються), зазначає Департамент.

Міністерство внутрішніх справ наголошує, що мова йде саме про запрошення, а не про повістку.

Читайте також:

Луценко запрошує Ахметова "на каву" за "кримінальний епізод"?

ЛУЦЕНКО ВИКЛИКАЄ АХМЕТОВА ЗА ПОСТРІЛИ. АЛЕ ВІН НІЧОГО НЕ ЗНАЄ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...