Однопартійці Януковича зізналися Ющенку в любові й подарували троянди

П'ятниця, 15 липня 2005, 13:26
В аеропорті, зустрічаючи президента Віктора Ющенка, депутат із фракції "Регіони України" Тетяна Бахтєєва подарувала главі держави букет білих троянд.

Як повідомляє в п'ятницю "Острів", при цьому вона сказала Ющенку: "Донбас, кого любить, тому дарує тільки білі троянди".

У цей час депутат Юхим Звягільський не став віддавати Ющенку заготовлений букет червоних троянд, а передав його державному секретарю Олександру Зінченку.

Після аеропорту Ющенко прибув у Палац молоді "Юність", де має відбутись нарада з керівництвом області. Він особисто вів "Мерседес", на якому приїхав.

Мітингувальники скандували як вітання на адресу президента, так і репліки, направлені проти нього.

Перед приїздом Ющенка напроти "Юності" зібралося близько трьох тисяч мітингувальників, серед яких були прихильники й супротивники президента.

Найчисельніші групи стояли під прапорами "Народного союзу Наша Україна", ПСПУ й Партії регіонів.

Крім них, на площі перед "Юністю" були присутні представники Партії зелених, Партії захисників вітчизни й інших організацій.

У руках у мітингувальників, які зібралися під прапорами ПСПУ й Партії регіонів, були транспаранти з гаслами "Свободу Донбасу!", "Президент й уряд - ганьба України!", "Ющенко, все не "ТАК!", "Ні проамериканському режиму!". Вони скандували "Ющенко, геть!".

Перед палацом молоді встановлено великий екран і машина з репродукторами. Як видно, за їхньою допомогою будуть транслювати виступ президента на нараді.

Неподалік від палацу молоді також зібралася група людей під прапорами Партії регіонів. Вони тримають транспаранти з написами "Проти грабіжницької централізації", "Регіон – велика родина", "За місцеве самоврядування", "Проти переділів і перебудов", "Регіони - сила й майбутнє України".

Міліція жодним чином не втручається в суперечки й сутички мітингувальників, тільки тримає прохід до будинку вільним.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...