Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко чекає дзвінка про Засуху

П'ятниця, 15 липня 2005, 13:38
Міністерство внутрішніх справ звернулося до громадян, кому відоме місце перебування екс-губернатора Київщини Анатолія Засухи, конфіденційно повідомити про це міліцію.

Як повідомили УНІАН, у Центрі громадських зв'язків головного управління МВС України у Київській області, міліція просить громадян, кому відоме місце перебування обвинуваченого, чи вони мають інформацію щодо можливого переміщення останнього, подзвонити за телефоном у місті Києві 272-19-59.

Засуха розшукується за скоєння тяжких економічних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

11 липня, правоохоронці вручили матері Засухи повістку про виклик до суду її сина.

12 липня дружина Засухи, депутат Тетяна Засуха заявила, що не знає, де зараз знаходиться її чоловік.

12 липня Національне центральне бюро Інтерполу в Україні оголосило Засуху в міжнародний та міждержавний розшук каналами цієї міжнародної організації кримінальної поліції.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив про те, що він на 70% переконаний у тому, що екс-губернатор Київщини Анатолій Засуха перебуває в Україні. Раніше Луценко також зазначав, що Засуха проходить фігурантом у двох справах і переховується від слідства.

Читайте також:

Засуху стережуть 500 чоловік і прокурор на його боці?

ЧОЛОВІКА ЗАСУХИ ШУКАТИМЕ ІНТЕРПОЛ

ЗАСУХА ЗНИК. Його дружина готова стати кілером


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування