Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко говорить із зятем на побутові теми. Англійською

П'ятниця, 15 липня 2005, 14:30
Дочка прем'єра Юлії Тимошенко не хотіла, щоб знали про її весілля, і говорить, що пишуть про нього неправду.

Про це вона сказала в інтерв'ю "Ізвестіям".

На питання, чи правда, що вона сама виявила ініціативу, побачивши Шона в барі в Єгипті, Євгенія Тимошенко відповіла, що ні.

"Я за ним не бігала. Шон сам призначив мені зустріч, але записка прийшла занадто пізно, коли він уже виїхав з курорту. Потім ми дійсно зустрілися в Англії", - відзначила вона.

Тимошенко молодша боїться "говорити про весілля заздалегідь - погана прикмета". "Сукнями не займаюся, але знаю, що усе буде добре", - говорить вона.

На питання, як Шон спілкується з майбутньою тещею, дочка прем'єра сказала: "Мама англійську розуміє і може розмовляти на сімейно-побутові теми".

За її словами, Шон не їсть нічого особливого, а вона сама обожнює гучну музику.

На питання, як мама поставилася до того, що вона виходить заміж не за олігарха, а за рокера, у якого - магазинчик на базарі в Лидсі, Тимошенко-молодша відповіла:

"Мама була тільки "за". А про магазинчик - неправда. Я не знаю, навіщо про це розповідають. Ми взагалі не хотіли, щоб про наше весілля довідалися. Незрозуміло, хто про це розповів".

Видання відзначає, що на лівому плечі Шона Карра витатуйований портрет тещі – "дами з недоброю посмішкою". Це - інша теща, мати першої дружини Шона, уточнює автор статті.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування