Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко подивиться на японські вулики

П'ятниця, 15 липня 2005, 18:15
Президент Віктор Ющенко розпочне свій візит до Японії з центру бджолярства, який розташований недалеко від центру Токіо.

Про це повідомив надзвичайний та повноважний посол Японії в Україні Кіщиро Амае під час брифінгу у п’ятницю.

За його словами, Ющенко прибуде до Японії 20 липня. Після центру бджолярства,
21 липня президент зустрінеться з членами японського парламенту, місцевими науковцями та громадськими діячами. У той же день він дасть інтерв’ю на Національному телебаченні.

"А ближче до вечора відбудуться переговори президента України з японським прем’єром Дзюньїтіро Коїдзумі", - сказав посол.

Під час переговорів очікується підписання двосторонніх документів, зокрема і спільних протоколів, які необхідні Україні для вступу до СОТ. Кіщиро Акае зазначив, що "японське підписання протоколу стане ще одним поштовхом у якнайшвидшому просуванні України до СОТ".

22 липня відбудеться прес-конференція Ющенка з японськими та закордонними журналістами. Того ж дня президента та першу леді України прийме імператор Японії.

Після цього українська делегація на чолі з Ющенком відвідає український та японський павільйони міжнародної виставки "Експо - 2005", яка проходитиме у місті Нагоя, що за 300 км на захід від Токіо.

23 липня вранці президент прибуде до Хіросіми. Упродовж дня він відвідає музей атомної бомби, а також меморіальний парк пам’яті жертвам бомбардувань. І після зустрічей з губернатором та мером Хіросіми Віктор Ющенко відбуде до Києва.

Японський посол зазначив, що нинішній візит до Японії є третім для Ющенка.

"У 1995 році до Японії приїздив тодішній президент України Кучма, і Ющенко супроводжував його як голова Національного банку України. Наскільки мені відомо, Віктор Ющенко до цього ще один раз був у Японії, і це – третій його візит до нашої країни", - сказав посол.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування