Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ОБІЦЯЄ ЗВІЛЬНЕННЯ і запитав, на біса Луценку печатка

П'ятниця, 15 липня 2005, 18:23
Президент України Віктор Ющенко попередив, що звільнить всіх заступників керівників областей, де до 1 серпня не буде створено "єдине вікно" для малого та середнього бізнесу.

Про це президент заявив, виступаючи на нараді перед активом Донецької області.

"Ми домовлялись, якщо до першого серпня не будуть відкриті вікна, перший заступник голови адміністрації і далі униз повинні піти у відставку. Другими словами, там де я можу впливати як президент, я готовий 10 серпня прийняти всі рішення по тих людях, які не виконали відповідного розпорядження і не подали руку малому і середньому бізнесу", - зазначив Ющенко.

І додав: "Хочу, щоб почули всі, бо мені буде жалко когось звільняти".

"Коли говоримо про регуляторну політику, моє слово має бути сприйнято до виконання, без ревізії", - наголосив він.

Він зазначив, що наразі є 150 постанов уряду України, 1300 постанов відомчого характеру, які регулюють це питання.

"Ви розумієте, які протиріччя з бізнесом ви цим закладаєте?", - запитав Ющенко, зазначивши, що наразі місцева влада відмінила лише чотири акти.

Також Ющенко доручив до 1 вересня уряду перевірити доцільність закриття чи незакриття економічних зон, вивчити можливість компенсації інвесторам.

Перед цим Ющенко зачитав лист громадян, як вони зараз проходять процедуру реєстрації. Описуючи, як люди проходять 32 установи, щоб зареєструвати свій бізнес, Ющенко переривав свій виступ словами: "І це є нова влада? Це є влада, від якої треба тікать!", "От таке враження, що спиш! Це що таке відбувається?".

Дійшовши до того, що бізнесмен може лише раз на тиждень прийти до міліції, щоб зареєструвати печатку, Ющенко звернувся до присутнього міністра внутрішніх справ Луценка: "Пане міністре, на біса це тобі потрібно?".

Описуючи, як нові бізнес-структури проходять пожежний огляд, він висловив невдоволення на адресу міністерства надзвичайних справ.

Ющенко завершив цю частину своєї промови словами: "Друзі, така влада не достойна існувати і одного дня, вона не достойна працювати на громадянина!".

Зал уважно слухав Ющенка і часто реготав з його коментарів.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування