Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин приєднався до партій Януковича, Кушнарьова і СДПУ(о)

Субота, 16 липня 2005, 15:14
Лідер фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук вважає, що в конфлікті між урядом і Верховною радою "певну рацію мають обидві сторони".

"Я розумію керівництво парламенту, яке не хоче тиску на депутатів та спроб маніпулювати ними з боку уряду. Проте, я з розумінням ставлюся й до аргументів Кабінету Міністрів, який прагне прозорої структури парламенту з певною проурядовою більшістю", - говориться в заяві Кравчука.

"У будь-якому разі, політичні конфлікти, очевидно, несуть загрозу суспільству. Ризики, про які я говорив тиждень тому, закликавши створити Громадський Форум "Об'єднаймо Україну", насправді існують і є надзвичайно небезпечними для країни", - вважає він.

"Конфлікти в середовищі влади і загальне політичне напруження, що посилюється, вимагають суспільної протидії. І це, на мою думку, робить створення форуму "Об'єднаймо Україну" питанням особливої актуальності", - стверджує Кравчук.

"А отже, я з задоволенням хочу зазначити, що представники різних політичних сил, часто з вельми відмінними поглядами, підтримують мою ініціативу", - підкреслив він.

"Мною вже отримано позитивні відгуки щодо ідеї створення Громадського Форуму від майже десятка політичних партій, серед яких – "Трудова Україна", "Нова демократія", Партія регіонів, Народна партія, Соціал-демократична партія України (об’єднана), ряду громадських організацій. Я вдячний усім", - каже лідер фракції СДПУ(о).

Українська правда

Читайте також:

Кравчук створить свій блок на противагу БлЯ?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування